Politica de confidențialitate

Zonă Clienți

Datele companiei noastre

SC Magic House EB SRL

Program: L-V 09:00-17:00
Telefon:
0743 230 939
email: [email protected]

Sediul social: 
Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087

C.U.I. 35935127
Nr. Ord. Reg. Com: J05/766/2016
Capital Social: 200 RON

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. The Magic Box Project S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile furnizate catre S.C. The Magic Box Project S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare S.C. The Magic Box Project S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata sau chiar toate datele prin accesarea paginii “contul meu”

Datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra vor fi prelucrate de catre:

– S.C. The Magic Box Project S.R.L.
– S.C. Asagrada S.R.L. – companie contabilitate
– S.C. Oblio Com S.R.L. (Oblio) – companie facturare si gestiune
– S.C. EuroPayment Services S.R.L. (EuPlatesc) – companie plati online cu cardul
– S.C. Delivery Solutions S.A. (Sameday) – companie transport

S.C. The Magic Box Project S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C. The Magic Box Project S.R.L., acordul dumneavoastra este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. The Magic Box Project S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale S.C. EuroPayment Services S.R.L. prin solutia integrata EuPlatesc;
Netopia este furnizorul S.C. The Magic Box Project S.R.L. de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

S.C. The Magic Box Project S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.